ПРОБАЦИЯ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ПРОБАЦИЯ

Всичко за ПРОБАЦИЯТА

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

RQ: Пробация

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Maikal

Брой мнения : 2
Registration date : 02.10.2010

RQ: Пробация Empty
ПисанеЗаглавие: RQ: Пробация   RQ: Пробация Icon_minitimeСъб Окт 02, 2010 7:35 pm

Значи моята ситуация е , че съм осъден на 7 месечна пробация, като два пъти в седмицата ще се подписвам (и аз незнам още каде) и 3 месеца без книжка за шофиране в нетрезво състояние.
Въпросът ми е дали имам някакви шансове да се споразумея с пробационният служител да не се явявам на подписка около два месеца ( за празниците) понеже родителите ми са в чужбина и искам да ходя при тях. Все пак в българия нямам какво да правя от 1 год съм безработен и в града кадето живея е пълна пустош и никакви шансове да си намериш работа.
Върнете се в началото Go down
Delian

Брой мнения : 6
Registration date : 07.07.2008

RQ: Пробация Empty
ПисанеЗаглавие: Re: RQ: Пробация   RQ: Пробация Icon_minitimeПон Юни 27, 2011 2:07 pm

Майкъл, няма как да стане твоята работа.... Трябвало е да помислиш за това преди да извъшиш деянието за, което си осъден. Има варианти за прекъсване на присъдата, но тва става по други причини.
Върнете се в началото Go down

RQ: Пробация
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ПРОБАЦИЯ :: За пробацията :: Проблеми при изпълнение на присъдите-
Идете на: