| Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
нина
Брой мнения : 8 Registration date : 26.04.2009
| Заглавие: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Нед Апр 26, 2009 9:54 pm | |
| Синът ми е осъден на пробация и му е отнета шоф.книжка и двете за по 6 месеца. Срокът за книжката е изтекъл, но не си я е взел от КАТ...а вчера са го хванали да кара без книжка...написали са му акт... Как това ще се отрази на пробацията и има ли връзка изобщо? Благодаря Ви предварително!!! | |
|
| |
gogogame
Брой мнения : 43 Age : 45 Registration date : 14.09.2007
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Нед Апр 26, 2009 10:14 pm | |
| Актът за какво е написан? ЗА това, че е управлявал без книжка ли? Кога му е наложено наказание пробация? | |
|
| |
нина
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Пон Апр 27, 2009 10:19 am | |
| Акта е ЗА това, че няма книжка в момента на проверката. Друго нарушение няма. Пробацията изтича в средата на месец юли.За 6 месеца от 10 януари е наложено това наказание. Мисълта ми е ще бъде ли санкциониран по друг начин, освен глобата и точките, които ще му вземат от КАТ, след като е в пробация и се води осъден за момента? | |
|
| |
gogogame
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Пон Апр 27, 2009 10:46 pm | |
| Мисля, че не. В нашите закони не се предвижда повторна санкция за едно и също нарушение. | |
|
| |
нина
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Вто Апр 28, 2009 9:12 am | |
| Благодаря, но аз имах друго в пред вид...май не се изразих както трябва. Исках да знам щом като е в пробация и е нарушил закона като кара без книжка да не би да го върнат пак да се разписва всеки ден или да го осъдят!!! Но четох, че само ако не спазва подписите за много време тогава се прилага тази мярка....Не знам вече...но все пак тук ако има пробационни служители да ми кажат дали ако осъденият направи някакво нарушение като в моя случай свежда ли се до тях стига тази информация и какви мерки взимат, ако има такова нещо? | |
|
| |
gogogame
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Вто Апр 28, 2009 4:32 pm | |
| Аз съм пробационен служител. Не, не се свежда до знанието на пробационните служители, само осъденият би могъл да сподели на срещите. не се отразява на изпълнението на мерките, нито оказва влияние за това те да бъдат променени възоснова на акта. | |
|
| |
нина
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Вто Апр 28, 2009 8:07 pm | |
| Хиляди благодарности!!! Много бях разтревожена, той също и камък ми падна от сърцето. Сега отивам да му скъсам ушите, за притесненията, които ми създаде | |
|
| |
gogogame
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Сря Апр 29, 2009 7:18 am | |
| " Сега отивам да му скъсам ушите, за притесненията, които ми създаде " Гледай да не те хванат и да те накажат с пробация | |
|
| |
нина
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Сря Апр 29, 2009 8:57 pm | |
| Гледай да не те хванат и да те накажат с пробация Искам да вметна, макар че има отделна тема за ефектите от пробацията, но тук ще си постна мнението...ефекта от тази мярка е голям...всеки ден се разписваше и то в определено време...така се амбицира, че даже спря да пие изобщо, защото му взеха книжката за алкохол...Взе си голяма поука...което е ОК... Само че, работата не е толкова проста...трябва да се яви на психо тест...за да си върне книжката...това ми го сервира днес..имало такъв закон...Казали са му в КАТ... А този тест не е толкова елементарен.. и поне за мен е пълна безмислица, защото не е точно Психо тест, а има една машина за проверка бързината на реакцийте, която е абсурдна...Под Психо тест аз разбирам тест, който удостоверява дали си псих.стабилен, как мислиш и разсъждаваш, какъв човек си, какви ценности имаш...а не някакъв симулатор, където реагираш на цветове и звуци навреме, но си пълно перде и не ти дреме за нищо...
В това се състои този Психо тест... който изкара машинката е минал...има някакви въпросници, но те не се взимат в пред вид...т.е. какво мислиш и как разсъждаваш е без значение... Важна е първосигналната реакция...за съжаление... Аз съм до тук, дано изкара този ПСЕВДО ПСИХО ТЕСТ...Поне законодателите да се бяха поинтересували за какво изобщо гласуват..
Извинете ме за офф топика!!! Но ми е гадно и то защото посъветвах синът ми, докато е млад да се махне от тази скапана държава и от нейните скапани законодатели.... | |
|
| |
gogogame
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Сря Апр 29, 2009 11:05 pm | |
| | |
|
| |
нина
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Съб Май 02, 2009 7:39 pm | |
| Евалла, мноо про, Нина. Това не го разбрах съвсем...да не кажа хич!!! Би ли се конкретизирал, ако искаш? | |
|
| |
gogogame
| |
| |
нина
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... Пон Май 04, 2009 11:15 pm | |
| Благодаря!!! И аз не искам да спамя в този форум, където получих необходимата ми, компетента при това информация! Просто не разбрах значението на изказването ти...сега вече всичко е ОК... Разбрах и отново благодаря за отделеното време и внимание!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... | |
| |
|
| |
| Дали ще се отрази на наказанието и ако как.... | |
|